Tarkkuutta. Innovaatiota. Integrointia.

WAFIOS Umformtechnik GmbH on yksi johtavista innovatiivisten koneiden ja työkalujen valmistajista kylmä- ja kuumamuokkaukseen perinteisillä merkeillään kuten HILGELAND, KIESERLING, NUTAP ja MRP.
Tuotevalikoimamme painopiste on erilaisista lankamateriaaleista valmistettavien kiinnitystuotteiden (kuten ruuvien) kylmämuokkauskoneet.

Lisäksi integroidut järjestelmämme täydentyvät jälkivaiheen koneilla, pitkäikäisillä työkaluilla ja kokonaisvaltaisella huollolla.
Tarjoamme optimaalisia järjestelmäratkaisuja. Tuotevalikoimaamme kuuluu koneita aina yksi-iskuisista, kaksi-iskuisista ja moniasemaisista päänmuokkauksista alkaen kierteenvalssaukseen, pään teroitukseen ja mutterin kierteytykseen asti.
Erikoisosaamisemme työkalusuunnittelussa, mukaan lukien toteutettavuuden ja vaiheistuksen selvitys, auttaa parantamaan kilpailukykyänne ja laatuanne kilpailijoihin nähden.

Työkalujamme – erityisesti kierteenvalssauspakkoja ruuvien valmistukseen – käytetään niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi ympäri maailmaa.

Wafios Umformtechnik kotisivu

EWMenn on teollisuuden kumppani kun kyseessä on kaikkein korkeimmat vaatimukset kierteen- ja profiilivalssauksen tarkkuuden, tehokkuuden, joustavuuden ja varmuuden suhteen. Teknologiajohtajana EWMenn on muokannut alaa monia vuosia ja nykyisin suunnittelemme ratkaisuja tulevaisuudelle. EWMennin kanssa olet aina varmalla pohjalla – eilen, tänään ja huomenna.

EWMenn kotisivu