Kuoppasorvi tyyppi U2000-400

Kuoppasorveja kuvaa parhaiten niiden maksimaalinen joustavuus profiilin sorvauksessa ja mahdollisten sovellusten moninaisuus. Kohonneiden kustannuspaineiden takia on ollut tarpeen tehdä myös jarrulevyjen sorvausta näillä koneilla pelkän profiilin sorvauksen lisäksi.

Moderni kuoppasorvi ei pelkästään täytä kaikkia toiminta- ja tarkkuusvaatimuksia vaan on myös koko suunnitelultaan tehty tulevaisuuden kehityksiä ajatellen.

U 2000-400 kuoppasorvi on viimeisintä teknologiaa ja sopii kaikelle raidekalustolle – suurnopeusjunista aina paikallisjuniin. Viimeisimpää teknologiaan perustuva CNC-ohjattu kone takaa kustannustehokkaat, tarkat ja nopeat niin irtonaisten kuin asennettujenkin pyöräkertojen sekä kaiken tyyppisten jarrulevyjen koneistukset. Kulumisen ja halkaisijan erittäin tarkat mittaukset – edullisimman sorvaustavan automaatisella  määrittelyllä – auttavat myös laskemaan kustannuksia. Yksi U2000-400D kone, joka koostuu kahdelta peruskoneesta ns. tandem-mallina, mahdollistaa teliin asennettujen molempien pyöräkertojen sorvauksen saman aikaisesti.

Lataa U2000-400 esite (PDF)