Kuoppasorvi tyyppi U2000-150

Kuoppasorveja kuvaa parhaiten niiden maksimaalinen joustavuus profiilin sorvauksessa ja mahdollisten sovellusten moninaisuus. Kohonneiden kustannuspaineiden takia on ollut tarpeen tehdä myös jarrulevyjen sorvausta näillä koneilla pelkän profiilin sorvauksen lisäksi.

Moderni kuoppasorvi ei pelkästään täytä kaikkia toiminta- ja tarkkuusvaatimuksia vaan on myös koko suunnitelultaan tehty tulevaisuuden kehityksiä ajatellen.

U 2000-150 kuoppasorvi on luotettavan ja hyväksi havaitun Hegenscheidt-MFD kuoppasorvin jatkokehitys yksinomaan kevyen kaluston, jonka akselikuorma on maksimissaan 18 t, kuten raitiovaunujen ja metrojen sorvaukseen. Viimeisimpää teknologiaan perustuva CNC-ohjattu kone takaa kustannustehokkaat, tarkat ja nopeat niin irtonaisten kuin asennettujenkin pyöräkertojen sekä kaiken tyyppisten jarrulevyjen koneistukset. Kulumisen ja halkaisijan erittäin tarkat mittaukset – edullisimman sorvaustavan automaatisella  määrittelyllä – auttavat myös laskemaan kustannuksia. Yksi U2000-150D kone, joka koostuu kahdelta peruskoneesta ns. tandem-mallina, mahdollistaa teliin asennettujen molempien pyöräkertojen sorvauksen saman aikaisesti.

Lataa U2000-150 esite (PDF)